JÁTÉKTÍPUSOK

fooldal
 
paintball
 
elerhetoseg
 
szabalyok
 
jatek
 
arak
 

Last man standing:

A játék célja az ellenfél csapatából az utolsó embert is kiiktatni a játékból. A játéknak akkor van vége, ha az egyik csapat minden embere kiesett.

Conquer the base:

Ebben a játékban az egyik csapat védő, a másik támadó. A védő csapat bázisán egy zászló van elhelyezve. Ezt a zászló kell az ellenfélnek megszereznie, és a bázisára vinnie. A játék addig tart amíg a zászló nem kerül a támadó csapat bázisára, vagy amíg az egyik fél összes embere ki nem esik.

VIP:

A játék lényege, hogy az egyik csapat egy kijelölt embere a VIP, akinél nincs marker és megkülönböztető mellényt kell viselnie. A cél az, hogy a kiindulási bázisról el kell juttatni a személyt a kijelölt célig úgy, hogy a támadó csapat ne tudja lelőni. Amennyiben eltalálják, akkor a játéknak vége van.


Capture the flag:

Mindkét csapat rendelkezik egy jól védhető bázissal. A feladat az, hogy a pálya közepén, lehetőleg nyílt terepen elhelyezett zászlót a bázisra bevigye a csapat. Ha a zászlóvivőt eltalálják, akkor a zászlót le kell dobnia, és más viheti azt tovább.


Sudden death:

Ez a klasszikus hirtelen halál. Ötvözi a speed pályák gyorsaságát és a terep pályák taktikáját. A feladat az hogy egy épületen belül elhelyezünk az épülettől függően 2-4 embert. Mindenki mindenkire vadászik, az győz aki életben marad.


Fight for freedom:

Ebben a játékban az egyik csapat fogva tart egy vagy több fegyvertelen túszt. Ezeket kell kiszabadítani, úgy hogy nem sérülhetnek meg.